Admin

Bell Schedules

MHS Bell Schedule 2020-2021

Time

Length of Period

Period A-Day

BLACK DAY

Period B-Day

SILVER DAY

7:05-8:35

90 minutes (Includes 1 min for Pledge & Announcements)

8:35-8:40

PASSING (5 min)

8:40-10:04

84 minutes

3

4

10:04-10:09

PASSING (5 min)

10:09-10:34

10:34-10:39

10:39-12:06

25 minutes

Passing

87 minutes

First Lunch 5A

Passing

5A Class

First Lunch 6A

Passing

6A Class

10:09-10:51

10:51-11:16

11:16-11:21

11:21-12:06

72 minutes

25 minutes

Passing

15 minutes

5B Class

Second Lunch 5B

Passing

5B Class

6B Class

Second Lunch 6B

Passing

6B Class

10:09 - 11:36

11:36 - 11:41

11:41-12:06

87 minutes

Passing

25 minutes

5C Class

Passing

Third Lunch 5C

6C Class

Passing

Third Lunch 5C

12:06 - 12:11

PASSING (5 min)

12:11 - 1:35

84 min


7

8



Website by SchoolMessenger Presence. © 2020 Intrado Corporation. All rights reserved.