Regular Bell Schedule

(See below and right side of screen for specialized Bell Schedules)

TimeLength of PeriodPeriod-A DayBlack DayPeriod-B DaySilver Day
7:05 - 8:29

84 minutes

(Inscludes 1 min
for Pledge &
Announcements)

1st 2nd
8:29 - 8:34 PASSING

8:34 - 8:38

8:38 - 10:01

News

83 Minutes

3rd 4th
10:01 - 10:06 PASSING
10:06 - 10:36 30 minutes First Lunch 5thA First Lunch 6thA
10:36 - 10:40 A Lunch  PASSING
10:40 - 12:03 83 minutes 5th A 6th A
12:03 - 12:08 Passing Passing Passing
10:01 - 10:06 Passing Passing Passing
10:06 - 11:29 83 minutes 5th B 6th B
11:29 - 11:33 B Lunch PASSING
11:33 - 12:03 30 minutes Second Lunch 5B Second Lunch 6B
12:03 - 12:08 PASSING
12:08 - 1:32 83 minutes 7th 8th
1:32 - 1:35 Announcements